21. marraskuuta 2012

Jouluisia kortteja


Työpaikalle tarvitaan jälleen joulukortteja ja aikani kuluksi kesälomalla viime kuussa väsäsin mallikappaleita. Tekstit pitää kaikissa olla enklanniksi, kun kyseessä on kansainvälinen koulu.Nämä ihanat taustapaperit on Sinellistä (Graphic45). Ei ihan perinteisiä jouluisia, mutta kuitenkin ihan tarpeeksi.Tähän korttiin idea on tullut jostain internetistä, joskus. En muista mistä. Ihan kiva kaikessa yksinkertaisuudessaan, mutta käsialaa täytyisi vielä hioa...Tavallaan epäjouluisen jouluista... Pinkit paperit Tildaa, vihreä Graphic45.Nyörit on aina kivoja ja kun vielä saa mukaan sisemmän väripaperin! Taustapapru on myös Sinellistä, ylijäämää parin vuoden takaisista joulukorteista.Leikin vähän leimasimillakin ;)Ja Tildan nauhoilla ja papereilla. Tässä kortissa osa nauhoista on kankaisia, osa leikattu saman sarjan paperista.
Tlidapaprua ja leima. Kiva kortti mutta tällaisia olisi sarjatuotantona hankala tehdä, kun yhdessä paperikossa tiettyä kuviota on vaan muutama...Tähtösiä tapetilla. Laura Ashleyn Kimono, jota yhä vaan rakastan. Ja paree onkin, sillä tuota tapettia on olkkarin seinät, makkarin seinä ja Adan huoneen seinä. Onneksi jämäpaloista riittää hyvin korttiaskarteluun vielä moniksi vuosiksi!

Se kortti, mikä valittiin, ei ole mikään näistä. Laitan sitten kuvan kun tuotanto on käynnistynyt.


4 kommenttia:

 1. Jestas kun olet aikaansaava korttimaakari! Tuo viimeinen on aivan ihana, sellainen talvikortti ehkä kans eikä vaan joulu, kiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä onkin, käy vaikka talven synttärisankarille.

   Vimmalla tulee aina näperrettyä monta korttia kerralla. Jotain korttimanian piirteitä vissiin...

   Poista
 2. Minusta nuo kaikki ovat kivoja. Minusta joulukortin ei tarvitse olla kovin alleviivaava, kyllä jouluksi tulleesta kortista ymmärtää, että se on joulukortti. Olen saanut vuosien varrella monenlaisia erikoisia kortteja ja ne ovat jääneet mieleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä, viesti tulee kyllä perille joka tapauksessa. Etukannessa ei välttämättä tarvitse lukea joulutervehdystä. Mekin ollaan joskus saatu hyvin erikoisia kortteja jotka todella muistaa pitkään. Opiskeluaikoinaan kaverini lähetti kerran sellaisen, johon oli vaaleanvihreälle kortille kirjoittanut kuulakärkikynällä Eino Leinon kesäisen runon. Se oli ilahduttava ja hauska ja taatusti erilainen! (Ja taisi se olla vähän rebeliä perinteiselle joulukortteilullekin...)

   Poista